knop bellen knop email twitter linkedin facebook

knop bellenknop emailknop route

Ons werk

Onderstaand overzicht is een verzameling van de diverse opdrachten die we bij Scheffer Media maken voor onze klanten.
De tastbare eindproducten van onze ontwerpen zijn vaak drukwerk of presentaties op het internet.

ECOstyle folders

Voor ECOstyle verzorgen wij regelmatig vormgeving en drukwerk. Hierbij kunt u denken aan: nieuwsbrieven, verpakkingen, folders, brochures en advertenties.

Als voorbeeld ziet u hieronder een kleine greep uit een serie folders die wij voor ECOstyle hebben gemaakt. Zowel het drukwerk, als de vormgeving is in dit geval door ons verzorgd.

Woningbrochure Techum - Molkenkelder voor De Compagnon

De Compagnon projectontwikkeling en Aannemersbedrijf J. de Jong ontwikkelen 10 woningen aan de Molkenkelder in Techum, Leeuwarden. Voor de verkoop van deze woningen hebben we een verkoopbrochure en bord op de bouwlocatie ontworpen en geproduceerd. Naast het overzichtelijk aanbieden van alle informatie omtrent de woningen en opties is de nadruk gelegd op het overbrengen van de juiste sfeer die hoort bij wonen in Techum.

De brochure is digitaal gedrukt op Revive 100% gerecycled papier en daarmee een 100% verantwoorde brochure.

KoningsBlaauw Houthandel brochure bedrijfspresentatie

Naast de uitnodiging en advertenties hebben wij ook een algemene brochure met bedrijfspresentatie voor KoningsBlaauw Houthandel ontwikkeld. De brochure bevat algemene informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden. Voor deze folder zijn speciaal hoge resolutie foto's gemaakt welke zijn gebruikt in de brochure en onderstaande uitnodiging. Voor het drukken van deze brochure hebben we er voor gekozen dit te doen op onze digitale pers.

Voor deze brochure hebben we het ontwerp, de teksten en de fotografie verzorgd.

Folders Installatiebedrijf Bakker

Voor Installatiebedrijf Bakker hebben wij een serie van zes folders ontwikkeld voor de diverse duurzame producten die Installatiebedrijf Bakker onder de aandacht wil brengen. De vormgeving en realisatie is door ons uitgevoerd.

Verkoopbrochure vrijstaande woningen in Appelscha

De Stellingwerfse Ontwikkelingsmaatschappij (SOM) ontwikkelt in Appelscha 5 vrijstaande woningen. Hiervoor hebben wij de verkoopbrochure ontworpen en gedrukt.

De brochure is digitaal gedrukt op Revive 100% gerecycled papier.

Huisstijl Bouwbedrijf Doornenbal

Voor Bouwbedrijf Doornenbal hebben wij de nieuwe huisstijl geleverd. Het oorspronkelijke Bouwbedrijf Doornenbal & Louwes is per 1 januari 2013 verder gegaan onder een nieuwe naam. Natuurlijk is ook het drukwerk van dit bouwbedrijf 100% verantwoord geproduceerd.

EM Agriton Tuinbox brochure

De Tuinbox brochure van EM Agriton leveren wij al jaren in diverse talen.
De brochure wordt natuurlijk gedrukt op 100% gerecycled papier geheel passend bij de doelstellingen van dit bedrijf.

Lieuwe Nicolaï Uw ambachtelijke slager advertenties en postermateriaal

Voor Lieuwe Nicolaï Uw ambachtelijke slager maken we wekelijks de advertenties en het bijbehorende postermateriaal.
Naast vaste productaanbiedingen wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van themaadvertenties. Momenteel worden de advertenties opgemaakt met het thema "De Voordeeltas".

Als ondersteuning stuurt men tevens iedere zaterdag een digitale mailing met daarin de aanbiedingen van de komende week. Op www.uwambachtelijkeslager.nl kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Fabry Support & Informatie Groep Nederland restyling patiëntenmagazine

Voor F-SIGN hebben we recent het patiëntenmagazine gerestyled. Het magazine werd altijd door de organisatie zelf opgemaakt en drukklaar aangeleverd.
Recent hebben wij het uiterlijk van het magazine een facelift gegeven. De artikelen staan nu in blokken op de pagina's en er wordt meer gebruik gemaakt van de basiskleuren van de organisatie.

Het magazine wordt door ons digitaal gedrukt en daarna verzonden in een digitaal gedrukte en direct geadresseerde envelop. De envelop heeft dezelfde bedrukking als de voorpagina van het magazine met o.a. ook direct de hoofditems zichtbaar.

Website en productfolders Spa Import

Voor Spa Import hebben wij twee productfolders en een nieuwe website ontwikkeld voor spa's en zwemspa's. De website begint met een sfeervolle keuze pagina waar de bezoeker kan kiezen voor spa's of zwemspa's. Op de website zelf zijn natuurlijk wel alle modellen te vinden.

Dijkstra Schilderwerken Markclip®

Aan Dijkstra Schilderwerken hebben we de Markclip® geleverd. Als dealer van Markclip® kunnen wij u diverse soorten promotionele paperclips leveren. Na een schetsontwerp leveren wij u de Markclips® in luxe bureaudozen van ongeveer 200 exemplaren.

Menukaart restaurant 't Koepelbos

Voor restaurant 't Koepelbos hebben wij de nieuwe menukaarten ontworpen en gedrukt. De vormgeving van de menukaarten is in de stijl die we in eerdere uitingen al hebben toegepast.

Folder Snackbar de Hoek

Voor Snackbar de Hoek in Oosterwolde hebben wij een huis-aan-huis folder ontwikkeld. De folder geeft een overzicht van het assortiment en daarnaast staat de uitgebreide menukeuze mooi gefotografeerd in de folder. Tevens heeft Snackbar de Hoek ook direct een nieuwe spaarkaart geïntroduceerd voor vaste klanten.

Schilders Gilde Friesland website

Voor Schilders Gilde Friesland hebben wij een website gerealiseerd die voor zowel de zakelijke als particuliere markt is bedoeld. De site is opgebouwd uit 3 overzichtelijke blokken die in een oogopslag alle informatie weergeven welke nodig is. Naast het standaardpakket die we in ons CMS-systeem aanbieden, zijn aan website een nieuws- en projectenmodule toegevoegd om de bezoeker van de website op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen het bedrijf.

www.schildersgildefriesland.nl

D&S Belijning website

Voor D&S Belijning hebben wij een nieuwe website ontworpen als vervanging van de oude website. De nieuwe site biedt, door ons CMS-systeem, meer gebruiksgemak. Door een speciale headermodule is het mogelijk om op een visuele wijze aandacht te vragen voor producten, projecten of interessante artikelen. Verder is er in de vormgeving rekening mee gehouden dat de vele projecten op een overzichtelijke manier zichtbaar zijn. Deze projecten zijn eenvoudig in te delen in verschillende categoriën en daardoor overzichtelijk te beheren.

www.ds-belijning.nl

Agrico cocktailprikker en folder aardappelras Gourmandine

Voor aardappel coöperatie Agrico in Emmeloord hebben we een folder en cocktailprikker gemaakt ter promotie van het aardappelras Gourmandine op een beurs in Berlijn.
Beide producten zijn digitaal gedrukt op 100% gerecycled papier.

Brochure Competentiegericht onderwijs Kijlstra Ambulancezorg Fryslân

Voor Kijlstra Ambulancezorg Fryslân hebben wij een folder ontwikkeld voor de nieuwe cursus competentiegericht onderwijs. Voor de vormgeving is gekozen voor een nieuwe opzet en invulling van de oorspronkelijke huisstijl. Door deze aanpassingen krijgt de brochure een eigentijds en fris karakter.

Land Transport kalender

Voor Land Transport in Harkema hebben een driehoekkalender ontworpen en geproduceerd. Sinds enkele jaren geeft Land Transport al een eigen kalender uit. De kalender is uitgevoerd als driehoekkalender van zeer stevig en nadien gelamineerd karton.

Het drukwerk van de kalender is uitgevoerd op onze digitale pers. De driehoekkalenders die wij leveren worden volledig gelijmd en gevouwen afgeleverd en passen in een A5 envelop.

Het meerendeel van de driehoekkalenders die wij tegenkomen moet nog door de ontvanger in elkaar worden gezet en kan niet in een standaard A5 envelop worden verstuurd. Hierdoor moet de kalender in een aparte mailing worden verstuurd en kan deze bijvoorbeeld niet met een factuur worden meegestuurd.

Huisstijl Bouwbureau Dijkstra

Voor Bouwbureau Dijkstra hebben wij een compleet nieuwe huisstijl ontworpen. Naast een nieuw logo bestaat de huisstijl uit briefpapier, volgpapier, visitekaartje, EA5 envelop, offertemap en meerdere advertenties in kleur en zwart-wit.

Verder hebben wij voor Bouwbedrijf Dijkstra een website geleverd. Hierbij is een keuze gemaakt uit een van onze basiswebsites die wij aanbieden.

ECOstyle beurspanelen

Voor ECOstyle maken we regelmatig beurspanelen. De panelen hebben als eis dat er geen PVC verwerkt mag zijn in de gebruikte materialen.

We hebben gekozen voor een oplossing met het plaatmateriaal Dibond. Dit slagvaste materiaal met een aluminium buitenkern is zeer stevig en toch licht. Door het geringe gewicht is het een zeer goed alternatief ten opzichte van bijvoorbeeld Trespa.

De productie is volledig in eigen huis uitgevoerd op onze grootformaat printer.

Trespa ® brochure Panelen Holland

Voor Panelen Holland hebben wij een luxe brochure van Trespa® en Pahno sandwichpanelen verzorgd. Door precies stanswerk in de vensters van de twee voorbladen is er een speelse doorkijk gecreeerd. In dit venster zit met klittenband een Trespa® sample welke de ontvangen kan verwijderen en bekijken. De brochure is mat gelamineerd wat een luxere uitstraling.

Productinformatie folders Panelen Holland, GBP & iQ Panel

Voor onder andere Panelen Holland, GBP en iQ Panel produceren we diverse productinformatie folders over de producten die de bedrijven leveren.

Rabobank Duurzaamheidsevent

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland organiseerde op de Dag van de Duurzaamheid het Rabobank Duurzaamheidsevent.

Voor deze dag hebben wij diverse communicatieitems ontworpen en geproduceerd, waaronder de evenementbrochure en diverse rollbanners. De evenementbrochure is op 100% gerecycled papier digitaal gedrukt in een oplage die afgestemd is op het bezoekersaantal.

ECOstyle "Praktische handleiding voor moestuinieren"

Voor ECOstyle hebben we 15.000 brochure's gedrukt op Revive 100 silk, 100% gerecycled papier.
Door de toepassing van een drieluik omslag, met uitslaander aan de achterzijde, is het een 26 pagina's brochure geworden.

Mailing klantbrochure Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

Voor de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland hebben wij een klantbrochure ontworpen. De brochure is gedrukt op Revive 100% gerecycled papier met inkt op plantaardige basis.

De brochure en de daarbij behorende gepersonaliseerde brief is daarna door ons verstuurd aan de klanten.

KloosterManstafel productfolders

Voor KloosterManstafel hebben we een nieuwe serie productfolders ontworpen en gedrukt. Elk product van KloosterManstafel heeft een eigen folder. Op de folder is naast visuele weergave meer specifieke informatie terug te vinden over het betreffende product. Alle folders hebben dezelfde opbouw en uitstraling.

De productfolders zijn digitaal gedrukt op Revive 100% gerecycled papier en daarmee 100% verantwoord!

Oosterwolde Promotion eindjaarsactie

Voor Oosterwolde Promotion hebben wij het drukwerk van de eindejaarsactie mogen vormgeven en verzorgen. De actie bestond uit spaarkaarten, stickers, advertenties en de te winnen cadeaubonnen.

Sportgala de Stellingwerven website

Voor Sportgala de Stellingwerven hebben wij een nieuwe website ontworpen en ontwikkelt. Via de website is het mogelijk om te stemmen op de genomineerde sportmannen, -vrouwen en -ploegen.
Het was ook mogelijk via je mobiele telefoon te stemmen, de website herkent namelijk of deze met een mobiele telefoon of met een PC of tablet bezocht wordt en zorgt voor een optimale weergave.

Via de website waren ook de toegangskaarten voor het gala te bestellen. Voor de betaling van deze kaarten hebben we de Rabobank Omnikassa gebruikt.

Naast het ontwikkelen en onderhouden van de website hebben wij tevens de digitale nieuwsbrieven verstuurd, de Facebookpagina onderhouden en het Twitter account bijgewerkt. Vooral tijdens het gala zelf werd het gebruikt van live verslag via Facebook erg gewaardeerd door de Facebook fans van Sportgala de Stellingwerven.

www.sportgaladestellingwerven.nl

Juwelier Simons website

Deze website is ontworpen samen met de nieuwe huisstijl van Juwelier Simons. Acher de site zit een CMS systeem waardoor de website zelf te beheren is. Alle informatie over de winkel is op de site terug te vinden. Op verzoek is er tevens een nieuwsbrieffunctie aan de website toegevoegd. Zo is het mogelijk om de geregistreerde klanten in een keer of in verschillende doelgroepen te mailen.

www.juweliersimons.nl

Coöperatie VAOP website

De website van VAOP dient als basis om gemeentelijke instanties en particulieren te informeren over de organisatie zelf, maar ook over het algemene Nederlands afvalbeleid en de visie van VAOP daarop. Er staat veel documentatie op de website in artikelvorm of in gelinkte MS Word en PDF documenten. Om de externe documentatie vindbaar te maken op de site, zodat deze als een overzichtelijke database, als Wikipedia, kan functioneren, zijn aan de website speciale modules gekoppeld die de tekst in de MS Word en PDF documenten vindbaar maakt voor zoekmachines.

Ook deze website heeft als basis een CMS-systeem met hierin opgenomen een nieuwsbrief module en een extranet.

Huisstijl Auto Kort

Auto Kort heeft de Autoland van den Brug vestiging in Oosterwolde overgenomen. Tijd voor een nieuwe huisstijl en diverse communicatie uitingen om dit bekend te maken.
Als eerste hebben we het logo gerestyled en vervolgens dit in de bestaande huisstijl gepast.

Voor deze huisstijl hebben we naast het gebruikelijke drukwerk ook diverse andere uitingen ontwikkeld, zoals mailingen, uitnodigingen en advertenties. Maar ook bijvoorbeeld banniervlaggen van 1,5 x 4 meter en de bijbehorende vlaggenmasten van 8 meter.

ECOstyle promotiekaart Bijentuin bloemzaden

Voor ECOstyle hebben we een A5 promotiekaart gemaakt voor de Nederlandse en Belgische markt.
Op de kaart is volautomatisch een sachet geplakt met non-permanente hotmeltlijm waardoor het sachet te verwijderen is zonder de kaart te beschadigen.

Huisstijl het Raethuys (fiscale) advocatuur

Voor het Raethuys (fiscale) advocatuur hebben wij een nieuw logo met huisstijl ontwikkeld. De verhuizing van het kantoor van Peize naar Roden was voor het bedrijf aanleiding om zich te oriënteren op een nieuwe uitstraling. Het oude logo bevatte elementen van de voormalige huisvesting (het raadhuis van Peize) en zou na de verhuizing niet meer herkenbaar genoeg zijn.

In het ontwerp is gekozen voor de oorspronkelijke huisstijlkleuren en de toepassing van een klassieke letter met een strak en eenvoudig beeldmerk.

Natuurlijk is ook deze huisstijl uitgevoerd op 100% gerecycled papier.

Rabobank fotoboek studiereis Brazilië

Als aandenken aan een studiereis van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland naar Brazilië hebben wij een fotoboek ontworpen en daarna digitaal gedrukt. Het boekwerk is genaaid gebonden in bedrukte boekband.
Door de toepassing van digitaal drukken en Revive 100% gerecyled papier is dit een 100% verantwoorde productie geworden met een prachtige uitstraling.

Brochure Seizzen Skailer

Voor Seizzen hebben wij een A4 brochure ontwikkelt ter ondersteuning van de introductie van een nieuw product, de Skailer. Deze brochure hebben we voorzien van spot UV-lak, hierdoor krijgen bepaalde delen in de brochure met uitstraling en kracht.

Zowel de vormgeving als de productie is door ons uitgevoerd.

Camping De Blauwe Lantaarn folder

Voor Camping De Blauwe Lantaarn hebben we een nieuwe folder ontworpen. In het ontwerp is gekozen voor een frisse kleurrijke uitstraling die aansluit bij de sfeer van de camping en de doelgroep. Ook hebben wij het logo onder handen genomen en een meer eigentijdse uitstraling gegeven.

De folders zijn gedrukt op 100% gerecycled papier.

Schildersgilde Friesland Markclip®

Aan Schildersgilde Friesland hebben we de Markclip® geleverd.
Als dealer van Markclip® leveren wij diverse soorten promotionele paperclips.

Na een schetsontwerp leveren wij u de Markclips® in luxe bureaudozen van ongeveer 200 exemplaren.

Van der Meer Accountants en Adviseurs mailing informatieavond "Verandering in GLB en Mestbeleid"

Van der Meer Accountants en Adviseurs organiseert voor haar relaties informatieavonden voor specifieke doelgroepen. Recent hebben we een uitnodiging verstuurd aan de relaties over veranderingen in GLB en Mestbeleid.

De uitnodiging is een drieluik A5 met een geïntegreerde antwoordkaart.

Het drukwerk hebben we gemaakt op onze digitale drukpers op Revive Pure White silk 100% gerecycled papier. Digitaal drukken is drukken naar behoefte en niet meer. Gecombineerd met het 100% gerecycled papier is dit een zeer verantwoorde manier van drukken.

MEE Drenthe activiteitengids

Voor MEE Drenthe hebben we recent weer de Activiteitengids gedrukt.
De brochure van 88 pagina's is gedrukt op Revive 100 silk, 100% gerecycled papier, en daarna ingebonden met een Wire-O.

ECOstyle doedozen

Voor ECOstyle hebben wij serie doedozen voor het basisonderwijs gemaakt. De doedozen die in twee verschillende series zijn uitgebracht hadden een inhoud voor de diverse leeftijdscategorieën. Kleurplaten, puzzels, (onder)zoekopdrachten en een kartonnen vogelhuisje hebben we geproduceerd op Revive 100% gerecycled papier.

Drieluikfolder Camping It Kroese Beamke

Voor Camping It Kroese Beamke hebben wij een nieuwe algemene informatiefolder ontworpen. De folder is uitgevoerd als een drieluikfolder, waardoor deze compact aangeboden kan worden en makkelijk is mee te nemen.

Voor deze folder hebben wij de vormgeving en de productie verzorgd.

VAOP Verkiezingskrant

In samenwerking met de communicatie-afdeling van de VAOP hebben wij een 16 pagina's tellend tabloidformaat krant ontwikkeld. In deze krant is allerhande nieuws te vinden over het onderwerp milieu en het beleid hiervan. De inhoud is door VAOP samengesteld, de vormgeving, opmaak en het drukken alsmede het verzenden is door ons verzorgd.

First Choice Kinderkleding website

Voor First Choice Kinderkleding hebben wij een op maat gemaakte webshop gerealiseerd. Aan de website is naast diverse standaard modules een webshop toegevoegd met een geheel eigen vormgeving. In dit deze uitgebreide webshop is het mogelijk de producten, orders en betalingen te beheren. De transacties worden via een iDeal betaalmodule afgehandeld.

Oosterwolde Promotion website

Voor ondernemersvereniging Oosterwolde Promotion hebben wij een nieuwe website met CMS-systeem ontwikkeld. De website toont op een speelse manier aan de consument welke de activiteiten die de ondernemersverening organiseert in Oosterwolde.

In de website is een aparte ondernemerspagina opgenomen met informatie die voor de leden van belang is.

Vanuit de website wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd naar consumenten en andere geïnteresseerden die zich hebben aangemeld voor deze nieuwsbrief. Daarnaast worden ook de leden van Oosterwolde Promotion periodiek geïnformeerd met een digitale nieuwsbrief.

www.oosterwoldepromotion.nl

Lieuwe Nicolaï, Uw ambachtelijke slager website

Bij deze site is door de klant gekozen uit ons basiswebsites concetp die wij voor een scherpe prijs aanbieden. Deze basiswebsite is natuurlijk wel aangepast in de kleurstelling van de klant, waardoor deze aansluit bij de huisstijl. Naast de standaard modules is er tevens een nieuwsbriefmodule geïnstalleerd, waarmee eenvoudig nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden.

www.uwambachtelijkeslager.nl