knop bellen knop email twitter linkedin facebook

knop bellenknop emailknop route

Digitale media

Onderstaand overzicht is een verzameling van digitale media die we maken voor onze klanten.
Andere tastbare eindproducten van onze ontwerpen zijn drukwerk en printopdrachten.

Juwelier Simons website

Deze website is ontworpen samen met de nieuwe huisstijl van Juwelier Simons. Acher de site zit een CMS systeem waardoor de website zelf te beheren is. Alle informatie over de winkel is op de site terug te vinden. Op verzoek is er tevens een nieuwsbrieffunctie aan de website toegevoegd. Zo is het mogelijk om de geregistreerde klanten in een keer of in verschillende doelgroepen te mailen.

www.juweliersimons.nl

Schilders Gilde Friesland website

Voor Schilders Gilde Friesland hebben wij een website gerealiseerd die voor zowel de zakelijke als particuliere markt is bedoeld. De site is opgebouwd uit 3 overzichtelijke blokken die in een oogopslag alle informatie weergeven welke nodig is. Naast het standaardpakket die we in ons CMS-systeem aanbieden, zijn aan website een nieuws- en projectenmodule toegevoegd om de bezoeker van de website op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen het bedrijf.

www.schildersgildefriesland.nl

Land Transport website

De website van Land Transport heeft de functie om de klant/bezoeker te informeren over de activiteiten van het bedrijf. Er is informatie te vinden over de meest actuele ontwikkelingen binnen het bedrijf. De inhoud van de website is aan te passen aan de hand van een CMS systeem. Tevens is aan deze website een nieuwsbrief module gekoppeld waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws naar geïntreseerden te sturen, men kan zich abonneren op deze nieuwsbrief via de website zelf.

www.landtransport.nl

Sportgala de Stellingwerven website

Voor Sportgala de Stellingwerven hebben wij een nieuwe website ontworpen en ontwikkelt. Via de website is het mogelijk om te stemmen op de genomineerde sportmannen, -vrouwen en -ploegen.
Het was ook mogelijk via je mobiele telefoon te stemmen, de website herkent namelijk of deze met een mobiele telefoon of met een PC of tablet bezocht wordt en zorgt voor een optimale weergave.

Via de website waren ook de toegangskaarten voor het gala te bestellen. Voor de betaling van deze kaarten hebben we de Rabobank Omnikassa gebruikt.

Naast het ontwikkelen en onderhouden van de website hebben wij tevens de digitale nieuwsbrieven verstuurd, de Facebookpagina onderhouden en het Twitter account bijgewerkt. Vooral tijdens het gala zelf werd het gebruikt van live verslag via Facebook erg gewaardeerd door de Facebook fans van Sportgala de Stellingwerven.

www.sportgaladestellingwerven.nl

Lieuwe Nicolaï, Uw ambachtelijke slager website

Bij deze site is door de klant gekozen uit ons basiswebsites concetp die wij voor een scherpe prijs aanbieden. Deze basiswebsite is natuurlijk wel aangepast in de kleurstelling van de klant, waardoor deze aansluit bij de huisstijl. Naast de standaard modules is er tevens een nieuwsbriefmodule geïnstalleerd, waarmee eenvoudig nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden.

www.uwambachtelijkeslager.nl

Commerciële Club Ooststellingwerf website

Voor de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben wij een nieuwe website ontworpen. Op de website is voor de algemene bezoekers zichtbaar waar CCO zich zoal mee bezighoudt. De leden van de club kunnen via de website inloggen en zo naar een afgeschermd gedeelte van de website gaan. Hier is onderandere informatie te vinden over de verschillende leden en evenementen die op het programa staan. De leden hebben de mogelijkheid om zelf hun profielpagina aan te passen met gegevens, foto's en logo's.

De leden worden via een digitale nieuwsbrief op de hoogte gebracht van nieuws en de aankondiging van bijeenkomsten. Via de nieuwsbrieven kunnen de leden zich voor een bijeenkomst aanmelden.

www.ccooststellingwerf.nl

Spa Import website

Voor Spa Import hebben wij een website gebouwd met hieraan een CMS-systeem gekoppeld. De website maakt gebruik van een portal welke u overzichtelijk doorstuurt naar het gewenste deel van de website.

www.spaimport.nl

D&S Belijning website

Voor D&S Belijning hebben wij een nieuwe website ontworpen als vervanging van de oude website. De nieuwe site biedt, door ons CMS-systeem, meer gebruiksgemak. Door een speciale headermodule is het mogelijk om op een visuele wijze aandacht te vragen voor producten, projecten of interessante artikelen. Verder is er in de vormgeving rekening mee gehouden dat de vele projecten op een overzichtelijke manier zichtbaar zijn. Deze projecten zijn eenvoudig in te delen in verschillende categoriën en daardoor overzichtelijk te beheren.

www.ds-belijning.nl

Coöperatie VAOP website

De website van VAOP dient als basis om gemeentelijke instanties en particulieren te informeren over de organisatie zelf, maar ook over het algemene Nederlands afvalbeleid en de visie van VAOP daarop. Er staat veel documentatie op de website in artikelvorm of in gelinkte MS Word en PDF documenten. Om de externe documentatie vindbaar te maken op de site, zodat deze als een overzichtelijke database, als Wikipedia, kan functioneren, zijn aan de website speciale modules gekoppeld die de tekst in de MS Word en PDF documenten vindbaar maakt voor zoekmachines.

Ook deze website heeft als basis een CMS-systeem met hierin opgenomen een nieuwsbrief module en een extranet.

First Choice Kinderkleding website

Voor First Choice Kinderkleding hebben wij een op maat gemaakte webshop gerealiseerd. Aan de website is naast diverse standaard modules een webshop toegevoegd met een geheel eigen vormgeving. In dit deze uitgebreide webshop is het mogelijk de producten, orders en betalingen te beheren. De transacties worden via een iDeal betaalmodule afgehandeld.

Oosterwolde Promotion website

Voor ondernemersvereniging Oosterwolde Promotion hebben wij een nieuwe website met CMS-systeem ontwikkeld. De website toont op een speelse manier aan de consument welke de activiteiten die de ondernemersverening organiseert in Oosterwolde.

In de website is een aparte ondernemerspagina opgenomen met informatie die voor de leden van belang is.

Vanuit de website wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd naar consumenten en andere geïnteresseerden die zich hebben aangemeld voor deze nieuwsbrief. Daarnaast worden ook de leden van Oosterwolde Promotion periodiek geïnformeerd met een digitale nieuwsbrief.

www.oosterwoldepromotion.nl

Casy Fashion website

De website van Casy Fashion is ontworpen in het verlengde van de al bestaande huisstijl van de winkel. De website wordt beheert met een CMS-systeem. Er wordt op de site gebruik gemaakt van een module die de nieuwste collecties toont. Voor het beheren van de collecties is het alleen maar nodig om foto's van de collectie in een specifieke map te stoppen en dan staan deze direct online. Verder heeft de website een nieuwsbrief module met daarbij een op maat gemaakte nieuwsbrief layout. Op deze manier worden de klanten op de hoogte gehouden van alle acties. Voor deze nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de website.

www.casyfashion.nl