knop bellen knop email

knop bellenknop whatsappknop emailknop route

Opleiding & training

Voor het onderhouden en doorontwikkelen van online communicatie bieden wij trainingstrajecten aan die bedrijven en organisaties verder helpen. De trainingen zijn maatwerk en toegespitst op de wens en behoefte welke in tijdens een verkennend gesprek worden vastgelegd.

Op basis van deze inventarisatie wordt een stappen- en actieplan opgesteld waarna aan de hand van praktische opdrachten de training wordt gegeven.

Voorbeelden van de trainingsonderdelen zijn:

  • tekstschrijven
  • fotobewerking met bijvoorbeeld Adobe Photoshop en Lightroom
  • websitebeheer in Joomla en Wordpress
  • opzetten en beheren van Facebook en Instagram campagnes via Facebook Creativehub
  • gebruik maken van Google Analytics

Digitaal stansen, rillen & slitten van uitnodigingen, verpakkingen en stickers

Digitaal drukken van uitnodigingen, verpakkingen en etiketten wordt nog interessanter als je ook digitaal kunt stansen. Met onze iEcho digitale stansmachine zijn wij in staat om, vooral in kleine oplage, drukwerk nog meer uitstraling te geven met unieke stansvormen.Waar met traditionele stanstechnieken de levertijd en vaste kosten een belemmering kunnen zijn, is dat met digitaal stansen opgelost. Geen dure stansvormkosten meer bij een eenmalige opdracht en geen productietijd voor de stansvorm. Digitaal stansen heeft dezelfde voorbereiding als traditioneel stansen op een degel of cilinderpers, ook nu wordt in het ontwerp de stansvorm getekend. Alleen is nu, na het tekenen van de stansvorm, direct de mogelijkheid om de productie te starten of om een stansproef te maken.

Aan de vorm en complexiteit van het ontwerp zitten weinig beperkingen en zeker minder dan bij traditioneel stansen.

Tijdens de productie wordt ieder drukvel afzonderlijk ingevoerd en door een CCD camera gescand. Op basis van eventuele geconstateerde (maat)afwijkingen wordt de digitale vorm aangepast en het vel gestanst, gerild en geslit. Zeker bij digital print, maar vaak ook bij kritisch digitaal- en offset-drukwerk kunnen kleine (maat)afwijkingen voorkomen per drukvel. Doordat ieder vel afzonderlijk wordt gemeten sluit het stanswerk altijd ten opzicht van het drukwerk en krijg je een perfect sluitend resultaat.

Ook voor collega printmedia bedrijven bieden wij deze mogelijkheden.

Voorbeelden digitaal stansen

Folder De Bandenbunker

Promotie display nieuw logo Oosterwolde

Onze diensten

Scheffer Media richt zich met de diensten vormgeving, internet, drukwerk, kopie & print op het MKB en locale overheden.

Met ruim aantoonbare ervaring in de grafimedia branche brengen wij kennis in voor de vormgeving èn productie van huisstijlen, brochures, folders, mailingen etc. De kennis over deze producten en onze klanten passen we ook toe als het gaat om online communicatie en zorgen daarmee voor een eenduidige uitstraling binnen de huisstijl van onze klanten.

Vormgeving

Bij communicatie draait het om het overbrengen van de juiste boodschap met de meest effectieve middelen. Een ontwerp moet dus passend en functioneel zijn, maar bovenal moet het aansluiten bij het karakter van uw organisatie en van de doelgroep.

Een nieuw ontwerp voor jouw website

Scheffer Media heeft vormgevers in huis die garant staan voor een creatief en praktisch ontwerp van jouw (nieuwe) website of webshop. Vaak gaat het om een volledig nieuw ontwerp, maar ook het opfrissen van een bestaand ontwerp is mogelijk.

Belangrijk zijn functionaliteit en rendement

Een website is meer dan jouw online visitekaartje. Uiteindelijk wil je dat jouw website klanten oplevert. Daarom is het webdesign alleen niet genoeg, we besteden ook veel aandacht aan vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Print

Digitaal drukken wordt vaak ingezet voor gepersonaliseerd drukwerk en drukwerk in kleine oplages. Toepassingen zijn jaarverslagen, rapporten, mailingen, flyers en folders, brieven, maar ook brochures. De kwaliteit van digitaal drukken is gelijkwaardig aan offsetdrukwerk.

(Digitaal) drukwerk

Scheffer Media heeft een oorsprong als drukkerij voor handels- en reclamedrukwerk. Met onze ruime ervaring kunnen we ons met recht een specialist noemen. Vanzelfsprekend zijn we wel meegegaan met onze tijd en leveren we drukwerk dat wordt geproduceerd met de laatste technieken.

Narrowcasting, TV-schermpresentaties in uw bedrijf

Informeer de bezoekers in uw bedrijf, winkel of wachtruimte via een TV-informatie scherm.

Met ons narrowcastingsysteem toont u berichten, nieuws, foto's, agenda's, advertenties, social media berichten of aanbiedingen. Geef uw bezoekers actuele informatie en verleid ze met een presentatie van uw bedrijf of uw producten!