knop bellen knop email twitter linkedin facebook

knop bellenknop emailknop route

Onze diensten

Scheffer Media richt zich met de diensten vormgeving, internet, drukwerk, kopie & print op het MKB en locale overheden.

Met ruim aantoonbare ervaring in de grafimedia branche brengen wij kennis in voor de vormgeving èn productie van huisstijlen, brochures, folders, mailingen etc. De kennis over deze producten en onze klanten passen we ook toe als het gaat om online communicatie en zorgen daarmee voor een eenduidige uitstraling binnen de huisstijl van onze klanten.

Vormgeving

Bij communicatie draait het om het overbrengen van de juiste boodschap met de meest effectieve middelen. Een ontwerp moet dus passend en functioneel zijn, maar bovenal moet het aansluiten bij het karakter van uw organisatie en van de doelgroep.

Een nieuw ontwerp voor jouw website

Scheffer Media heeft vormgevers in huis die garant staan voor een creatief en praktisch ontwerp van jouw (nieuwe) website of webshop. Vaak gaat het om een volledig nieuw ontwerp, maar ook het opfrissen van een bestaand ontwerp is mogelijk.

Belangrijk zijn functionaliteit en rendement

Een website is meer dan jouw online visitekaartje. Uiteindelijk wil je dat jouw website klanten oplevert. Daarom is het webdesign alleen niet genoeg, we besteden ook veel aandacht aan vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Print

Digitaal drukken wordt vaak ingezet voor gepersonaliseerd drukwerk en drukwerk in kleine oplages. Toepassingen zijn jaarverslagen, rapporten, mailingen, flyers en folders, brieven, maar ook brochures. De kwaliteit van digitaal drukken is gelijkwaardig aan offsetdrukwerk.

(Digitaal) drukwerk

Scheffer Media heeft een oorsprong als drukkerij voor handels- en reclamedrukwerk. Met onze ruime ervaring kunnen we ons met recht een specialist noemen. Vanzelfsprekend zijn we wel meegegaan met onze tijd en leveren we drukwerk dat wordt geproduceerd met de laatste technieken.

Narrowcasting, TV-schermpresentaties in uw bedrijf

Informeer de bezoekers in uw bedrijf, winkel of wachtruimte via een TV-informatie scherm.

Met ons narrowcastingsysteem toont u berichten, nieuws, foto's, agenda's, advertenties, social media berichten of aanbiedingen. Geef uw bezoekers actuele informatie en verleid ze met een presentatie van uw bedrijf of uw producten!